Boutique Desired.com

Нашият склад:
Варна,
България
Телефон за връзка:
088 484 1579
Остави телефон за връзка

ОСТАВИ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

Количка

БЛОГ

BOUTIQUE DESIRED – БИЖУТА, ПОДБРАНИ С ЛЮБОВ

Бижутата на BoutiqueDesired са специално подбрани за дами обичащи елегантния стил. Всичко, което откривате на сайта ни, е избрано сред хиляди други предложения, така че да предложим разнообразние от бижута, но преди всичко те да са качественни. Преди поръчките Ви да стигнат до Вас, ние ще се погрижим да огледаме всеки дори и малък детайл по бижуто, да го тестваме и след това 100% уверени в най-доброто му качество да го изпратимкъм Вас! Ние вярваме, че заслужавате най-доброто и даваме всичко от себе си, за да го получите.

Аксесоарите са форма на себеизява, на разкриване на характер и визия за живота. Истинските личности се нуждаят от истински бижута. Затова предлагаме само качествени материали. Всички комплекти от каталога ни са изработени от цинкова сплав с масивно сребърно покритие. Използван е камъкът цирконий в различни цветове. Той е признат за един от най-тежките скъпоценни камъни, със свойства близки до тези на диаманта. Натуралният цирконий е безцветен, но при добавяне на определени примеси, може да се срещне в зелено, синьо, червено и др.

По-долу Ви представяме кратък списък с най-ефектните и предпочитани наши комплекти и гривни.

Комплект за всеки повод

„Богинята на любовта“

КОМПЛЕКТ
КОМПЛЕКТ “БОГИНЯТА НА ЛЮБОВТА”ОТ КОЛИЕ И ОБЕЦИ С ТЮРКОАЗЕНОЗЕЛЕНИ КАМЪНИ!

Тюркоазеният комплект е фаворит на повечето ни клиенти. Той придава завършеност на всяка елегантна визия.

„Изумрудена кралица“

КОМПЛЕКТ
КОМПЛЕКТ “ИЗУМРУДЕНА КРАЛИЦА” ОТ КОЛИЕ И ОБЕЦИ С ИЗУМРУДЕНОЗЕЛЕНИ КАМЪНИ!

Зеленото винаги е на мода с изумрудения комплект. Ако пък харесвате модела и искате да го имате в други цветове, потърсете в каталога ни „Сапфирена кралица“ и „Кехлибарена кралица“.

„Морскосиня богиня“

КОМПЛЕКТ
КОМПЛЕКТ “МОРСКОСИНЯ БОГИНЯ” ОТ КОЛИЕ И ОБЕЦИ СЪС САПФИРЕНОСИНИ КАМЪНИ!

Класическото синьо е цветът на 2020-а. Но за феновете на естествения цикроний или на червения му вариант, от същата серия предлагаме „Нежна капка“ и „Изпепеляваща любов“.

„Огън от любов“

КОМПЛЕКТ “ОГЪН ОТ ЛЮБОВ” С ЧЕРВЕНИ КАМЪНИ!

Нежните цветя са сред топ предложенията ни. Ще ги откриете в червено, лилаво („Луда любов“) и черно („Лудо желание“).

„Артемида“

КОМПЛЕКТ
КОМПЛЕКТ “АРТЕМИДА” ОТ КОЛИЕ И ОБЕЦИ С ЦВЕТЯ – МНОГОЦВЕТЕН!

И като споменахме цветя, комплект „Артемида“ е най-пъстроцветното и младежко предложение от каталога на бутика. И е перфектно както за ежедневна визия, така и за елегантни вечерни рокли.

„Романтичен спомен“

КОМПЛЕКТ
КОМПЛЕКТ “РОМАНТИЧЕН СПОМЕН” ОТ КОЛИЕ И ОБЕЦИ С РОЗОВИ КАМЪНИ!

Най-финият ни комплект е предпочитан подарък от кавалерите за любимите им дами. Наличен е и белият му вариант – „Романтичен блян“.

„Океанска перла“

КОМПЛЕКТ
КОМПЛЕКТ „ОКЕАНСКА ПЕРЛА“ ОТ КОЛИЕ И ОБЕЦИ С ПЕРЛИ!

От векове им се носи слава на силни енергийно камъни, които привличат щастие и късмет към момичетата. И до днес перлите са класически аксесоар и са част от колекцията на почти всяка жена.

Крем Ангелова – истински бижута за истински хора

ГРИВНА
ГРИВНА „МАСТИЛО“ С КАМЪНИ ОТ СИН АХАТ, ОТ ДИЗАЙНЕРА КРЕМА АНГЕЛОВА!

 Сигурно сте забелязали, че от няколко месеца си партнираме с дизайнера Крема Ангелова. Нейните бижута са изработени от естествени камъни и са съчетани така, че да действат активно на енергията на притежателя си. Тя създава бижута за хората, които не се страхуват да изразят себе си и да бъдат различни. Всяко бижу е с уникална визия – моделите никога не се повтарят, защото Крем създава само по една бройка. Ако се доверите на гривните ѝ, бъдете сигурни, че никой друг няма да има същата.

 
ГРИВНА
ГРИВНА „ЗЛАТЕН ПЯСЪК“ С КАМЪНИ ОТ ЦИТРИН, ОТ ДИЗАЙНЕРА КРЕМА АНГЕЛОВА!

Тук Ви представяме нашите любимци. Гривна „Златен пясък“, изработена от цитрин, носи радост и позитивно настроение. „Мастило“ от син ахат помага за креативност и развиване на талантите ни.

Благодарим Ви, че ни се доверихте наши desired приятели!

Можете да ни последвате в социалните мрежи, като Facebook, Instagram и Twitter за още съвети за модни тенденции!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *