Boutique Desired.com

Нашият склад:
Варна,
България
Телефон за връзка:
088 484 1579
Остави телефон за връзка

ОСТАВИ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

Количка

ДОСТАВКА НА БИЖУТА

Какъв е начинът за доставка на бижута?

Методите за доставка на бижута са няколко. В този раздел ще намерите кратка информация за това с кои куриерски фирми работим и какви са ориентировъчните цени на доставките. Ако имате още въпроси, можете да проверите в Често задавани въпроси, Как да поръчам? или да се свържете с нашия екип, посредством чат формата на сайта – долу, на телефон 088 484 1579 или в социалните мрежи – Facebook и Instagram. Изборът с коя куриерска фирма да доставим ариткула е изцяло Ваш!

Куриерските фирми, с които BoutiqueDesired.com работи и доставя артикулите си!

Доставка с куриерска фирма Спиди

До офис на Спиди – 3.10 лв.
До автомат на Спиди – 3.00 лв.
До личен избран адрес – 7.00 лева

Доставка с куриерска фирма Еконт

До офис на Еконт – 5.10 лв.
До Еконтомат на Еконт – 4.60 лв.
До личен избран адрес – 9.00 лв.

*Забележка – цените са ориентировъчни, в зависимост от наложения платеж и времето за доставка, цените варират около посочения диапазон!

**Забележка – независимо от начина на доставка и от избора на куриер, опцията „Преглед“ е включена!

***Забележка – в някои случаи, куриерските фирми може да поискат от Вас да заплатите и двете доставки (по изпращането и връщането на пратката) и тогава да Ви позволят да прегледате бижутата. Това се прави с цел, да не се ощетяват служителите на куриерските фирми, ако сумата по доставките не бъде платена от Клиента след „Прегледа“ на пратката. Ако Клиента не плати доставките след опцията „Преглед“, служителят на куриерската фирма плаща тези разходи.

Имате избор между куриерски фирми – Спиди и Еконт. Това позволява да доставим всички наши бижута до всяка точка на страната. Можете да изберете дали да доставим аксесоарите си до офис или личен, избран от Вас адрес. Ако не сте сигурни дали във Вашия град/село има офис на куриерска фирма, нашите консултанти с радост ще Ви асистират в това. Можете да се възползвате и от „безплатна доставка на бижута“, като за да получите повече информация, се свържете с нас или можете да прочетете в описанието на всеки един наш артикул, качен в онлайн магазина. В пакета за достака на бижута, Вие получавате – опция „Преглед“, SMS известяване, стикер „чупливо“, който да укаже на куриерите да са внимателни с пратката и усмивки, както от нашия екип, така и от консултантите на куриерските фирми.

Винаги се стараем нашите клиенти да са информирани за своите пратки. Затова всяка наша пратка е придружена освен с опцията „Преглед“, но и с SMS известявене. Разбира се, има шанс куриерските фирми да пропуснат да изпратят SMS или да се обадят. Затова, освен този начин за известяване, ние от BoutiqueDesired.com въведохме и Viber известия. Viber известията, които ще получавате от нас, съдържат номера на поръчката Ви, номера на товарителницата, датата, на която пратката ще бъде в офиса или ще получите на личен адрес и съотвения адрес/офис, на който ще получите бижутата си. По този начин, във всеки един момент ще знаете къде се намира Вашата пратка.

ДОСТАВКА НА БИЖУТА