Boutique Desired.com

Нашият склад:
България
Варна
Телефон за поръчка:
088 484 1579
Остави телефон за връзка

ОСТАВИ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Настоящата Политика за защита на личните данни описва как събираме, използваме, обработваме и разкриваме информацията за Вас. Включително лични данни, във връзка с достъпа Ви и използването на нашите услуги. Държим този процес да бъде напълно прозрачен, с цел гарантиране на пълна конфиденциалност.

Информация относно дружеството, което обработва данните Ви:

  • Наименование: „13 МАЙ – КОЛЕВИ“ ООД
  • ЕИК/БУЛСТАТ: 205248585
  • Седалище и адрес на управление: гр. Варна, п.к. 9000, р-н Одесос
  • Телефон: 088 484 1579
  • E-mail: [email protected]
  • Уебсайт: www.BoutiqueDesired.com

„13 МАЙ – КОЛЕВИ“ ООД СЕ ГРИЖИ ЗА ВАШАТА ПОВЕРИТЕЛНОСТ.

Тази Политика за личните данни цели да Ви информира за неприкосновеността на данните Ви. Тъй като защитата на личните данни на нашите клиенти е от изключителна важност за нас, „13 Май – Колеви“ ООД, в лицето си на Администратор на лични данни, гарантира запазване на конфиденциалност на личните данни. Като се ангажира те да бъдат използвани изрично само по предназначените цели, като:

  • осъщестяване на връзка с клиентите по повод потвърждаване на поръчка или обслужване на конкретно запитване;
  • изпълнение на направена поръчка, което включва уточняване на адрес за доставка и начин на плащане;
  • издаване на товарителница (която представлява Вашият касов бон) посредством куриерските фирми;
  • в случай на регистрация и поддържане на потребителски профил в сайта, което включва и техническо съдействие за създаване на потребителски профил и възстановяване на забравена парола за достъп;
  • управление и администриране на сайта;
  • във връзка с отправени оплаквания, рекламации, жалби, включително възстановяване на суми, замяна на продукти и други;
  • за счетоводни, статистически и маркетингови цели;

Много рядко се налага използването на лични данни за цели, различни от посочените. Но ако възникнат такива обстоятелства, потребителите ще бъдат информирани преди да използваме тяхна лична информация.

Настоящата политика, включително и Общите условия за използване, съблюдават всички правила, които „13 Май – Колеви“ ООД ще спазва във връзка със събирането и обработването на Вашите лични данни.

Моля, запознайте се внимателно с всички тези условия преди да използвате сайта ни или преди да ни предоставите Вашите лични данни. В случай на въпроси или коментари във връзка с това, можете да се свържете с нас на [email protected]/088 484 1579 или на някой от другите ни начини за контакти.

Начините, по които събираме личните Ви данни, са чрез нашия електронен магазин във връзка с регистрация на собствен акаунт, направена поръчка или отправено запитване, по телефона, по електронната поща. Също така и посредством канали на социалните мрежи или директно събиране на данни от служители на фирмата при консултация или запитване за артикул. Видовете лични данни, които може да изискаме са следните:

  • данни за поръчка като имена, имейл, адрес/офис на куриерска фирма, телефонен номер и закупени артикули до този момент;
  • данни в случаите на регистриран профил – имейл и имена (не са с маркетингова цел);
  • данни като социални профили, в случай на направени поръчки през социалните профили на BoutiqueDesired.com;
  • банкови данни като банкова сметка (IBAN и BIC),  използвани единствено по време на рекламация (не са с маркетингова цел);
  • данни, като имейл и имена, при използване на контактните форми (не са с маркетингова цел);
  • данни, като имейл и имена, при използване на чат формата на сайта (не са с маркетингова цел);
  • данни, като имена, коментар, IP адрес и идентификатор на браузъра в случаите на оставяне на отзив/коментар в сайта;
  • данни за издаване на товарителница, които включват имена, адрес/офис на куриерска фирма, телефон, електронна поща и закупените артикули;
  • данни като имена и профили, при харесване на публикации в социалните мрежи от страна на потребителя, при коментиране или съобщение в Facebook, Instagram и Viber;

Данните, които не са обозначени с този надпис “не са с маркетингова цел”, означава, че се ползват с такава. Тези данни НЕ се предоставят на статистически агенции и НЕ се препродават. Те са само и единствено за целите на „13 МАЙ – КОЛЕВИ“ ООД.

Данните, които са обозначени с надпис “не са с маркетингова цел”, означава, че пазим метаданните Ви, с цел по – лесно разпознаване и одобряване на отзив/коментари. Също и за по-бързата комуникация между служител и потребител и лични данни, които предоставяте в потребителския си профил. Тези лични данни могат да бъдат редактирвани или изтривани по всяко време (освен потребителското име). Администраторите на този уебсайт могат да виждат и редактират тази и друга информация. Коментарите могат да бъдат проверени, чрез автоматична проверка за спам коментари.

За какво използваме горепосочените данни?:

  • за Вашия профил и изпълнението на поръчката;
  • за възстановявне на парични средства;
  • за разрешаване на казуси, възникнали в следствие на оплакване от Клиент;
  • за предотвратяване на измами;
  • за регистрация на профил;
  • за подобряване на предложенията (бижутата) в онлайн магазина;
  • за изпращане на маркетингови съобщения, ако решите да получавате такива;

Използваме тези данни единствено и само за изпълнение на направените от Вас поръчки, за седмични/месечни бюлетини, томболи и маркетингови цели. Също така и при напомняния за просрочена дата на получаване на пратка, за поръчаните бижута. Това включва и данни на клиенти, които са постъпили некоректно. Тези данни се пазят с цел защитаване интересите на „13 МАЙ – КОЛЕВИ“ ООД и предотвратяването на повторно поръчване от тези некоректни клиенти. Горепосочените данни се пазят в срок не по – малък и не по – голям от 10 години, за данъчни и счетоводни цели, както и за по – лесното изпълнение на бъдещи поръчки от повторни Клиенти.

Посредством сайта BoutiqueDesired.com, „13 Май – Колеви“ ООД, събира данни и обща информация, когато обект на данни или автоматизирана система достъпят сайта. Тези данни и обща информация се съхраняват в регистрационни файлове на сървъра и могат да представляват:

  • идентификатор на използваното устройство;
  • идентификатор за местоположение;
  • идентификатор на използвания браузър;
  • идентификатор на използваната операционна система;
  • идентификатор на IP адрес;
  • идентификатор на използвания уебсайт, който препраща към нашия уеб сайт;
  • идентификатор на датата и часа на достъпа до нашия уеб сайт;
  • идентификатор на адреса на интернет протокола (IP адрес);
  • иденктификатор на доставчика на интернет услуги на системата за достъп и др.;
  • идентификатор на продукти, които са били разглеждани
  • идентификатор на продукти добавени в количката на онлайн магазина

Горепосочените бисквитки са необходими за възстановяване на чат – сесията и съобщенията на потребителите до няколко дни след последното регистрирано влизане. Бисквитките имат срок на изтичане – 6 месеца, който се подновява, ако потребителя достъпи отново сайта. Бисквитките обвързват даден потребител към една сесия. Ако същата тази сесия е обвързана със съобщения, посредством чата на сайта, тя става постоянна (освен ако не бъде изтрита от служител на сайта). Ако сесията не е обвързана със съобщения, след 30 минути тя се изтрива автоматично.
Бисквитките не се използват за проследяване. Те са обвързани единствено със съхранение на сесията от страна на сървъра, като след това се използват за съобщения между потребителя и служител на сайта. Потребителският IP адрес , като бисквитка се съхранява за сесията от страна на сървъра. Ако потребителят напусне сайта, без да използва функциите му, сесията ще бъде автоматично изтрита (30 минути след последното регистрирано посещение). В случай, че потребителят започне чат – разговор със служител на сайта, посредством чата на сайта, IP адреса на потребителя се пази за най – малко 1 година от страна на сървъра.

Данни събирани от социалните профили, посредством реклама:

  • идентификатор на IP адрес;
  • идентификатор на използваното устройство;
  • идентификатор на използвания браузър;
  • идентификатор за местоположение;
  • идентификатор за възраст на потребителя;
  • Данни събирани при попълване на данни на сайта BoutiqueDesired.com:
  • идентификатор на доставчика на интернет услуги на системата за достъп и др.;
  • идентификатор на продукти, които са били разглеждани
  • идентификатор на продукти добавени в количката на онлайн магазина

Данни събирани при попълване на данни на сайта BoutiqueDesired.com:

  • при поръчка – име и фамилия, телефон, град, адрес/офис на куриерска фирма, имейл;
  • при използване на контактната форма – имена и имейл;
  • при въвеждане на име и телефон в графа “Остави телефон за връзка”;
  • при регистриране на профил  – данни за вход до профила Ви сайта

Горепосочените данни “при поръчка” и “контактна форма” се пазят под формата на бисквитки, така че да не е нужно да попълвате данните си отново. Можете да приемете или откажете запазването на тези бисквитки. Ако ги приемете, те се пазят 1 година. Ако имате профил на нашия уебсайт, автоматично ще се зададе временна бисквитка, за да се определи дали браузърът Ви приема бисквитки. Тази бисквитка се изтрива автоматично,веднага след затварянето на бразузъра.
Когато влезете в профила си, още няколко бисквитки ще запазят информацията Ви за вход и бисквитки за предпочитанията, какви данни да се визуализират на екрана Ви. Бисквитките за вход ще изтекат след 2 дни, а тези за предпочитанията след 1 година. Ако изберете опцията за запомняне на данните за вход, то те ще се пазят 2 седмици, ако излезете от профила си, тези бисквитки ще бъдат изтрити. Ако желаете да се откажете от нашите бисквитки, можете да влезете в “настройки” и да изтриете бисквитките, обвързани с този уебсайт.

Тези данни НЕ разкриват лична и чувствителна информация и са предоставени от Facebook, единствено за целите рекламните кампании на бизнеси. Можете да прочетете повече за за бисквитките на Facebook от тук.

При достъпване на сайта, „13 Май – Колеви“ ООД може да използва тези данни и информация анонимно, със статистическа цел за подобряване и оптимизиране на съдържанието на уеб сайта.

„13 Май – Колеви“ ООД осъществява онлайн търговия посредством електронен магазин BoutiqueDesired.com, където потребителите могат да регистрират собствен потребителски профил. Чрез този профил имат възможност да осъществяват онлайн поръчки при условие, че имат навършени 16 години. За регистрацията е необходимо да се съгласите с Общите условия. По този начин давате Вашето съгласие личните Ви данни да бъдат използвани съгласно политиката за защита на личните данни на сайта. Дори да не желаете да регистрирате потребителски профил, имате възможност да осъществявате поръчки. В този случай споделената информация се използва единствено за изпълнение на поръчката и не се съхранява за следващи такива поръчки.

„13 Май – Колеви“ ООД със седалище в град Варна, п.к. 9000, р-н Одесос, с ЕИК: 205248585 е администратор на личните данни, които ни предоставяте. Ние носим отговорност за тях, съгласно приложимия Закон за защита на личните данни (ЗЗЛД) на Република България. Както и на Регламент (ЕС) 2016/679 GDPR на Европейския парламент на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни.

Във връзка с изпълнение на законовите и договорните ни задължения към Вас, може да предоставим Ваши лични данни на:

  • куриерски/транспортни фирми, като Спиди и Еконт, които да извършат доставката на поръчани от Вас бижута;
  • счетоводна фирма, подпомагаща счетоводната дейност на „13 Май – Колеви“ ООД;
  • фирми, организации или лица, които извършват консултантски услуги като IT компании, адвокати, маркетингови агенции и др., и подпомагат основната дейност на BoutiqueDesired.com;
  • лица, органи и институции, на които сме длъжни да предоставим Вашите лични данни по силата на действащото законодателство;
  • съхраняване на данни в облак, посредством Google;

При доставката на бижута, посредством куриерски фирми Спиди и Еконт, ние им предоставяме Вашите лични данни (имена, телефон, град, адрес/офис на куриерска фирма, имейл и поръчани бижута). Това е с цел доставянето на артикулите. Когато заплатите сумата на поръчаните бижута на куриерските фирми, Вие реално заплащате артикулите на „13 Май – Колеви“ ООД. Товарителницата, която получавате като документ от служителя на съответната куриерска фирма е Вашият касов бон. Този касов бон е издаден от куриерската фирма, от името на „13 Май – Колеви“ ООД.

Настоящата Политика за защита на личните данни, има за цел да Ви информира какви са мерките и как процедираме с Вашите данни. „13 Май – Колеви“ ООД поема отговорност да осигури защитата на Вашите лични данни. Ние използваме физически, електронни и процедурни защитни средства, които са в съответствие с приложимото законодателство за защита на непублични лични данни. При осъществяване на достъп до нашия уеб сайт, интернет комуникацията се защитава посредством SSL технология, с висока степен на защита на сигурността. Достъпът до Вашите лични данни е ограничен единствено до служители, които се нуждаят от тях, за да предоставят определен продукт или услуга. Те са обучени за работа с чувствителна информация и са задължени да я третират като конфиденциална.

Ако имате съмнения, че Вашите данни, които сте ни предоставили, са компрометирани под някаква форма, моля, свържете се с нас. Но имайте предвид, че ние се задължаваме да осигуряваме сигурността на информацията. Но също така, Вие също носите отговорност за запазване сигурността на Вашата парола/и и информацията за регистрация и достъп до персонализираната Ви страница. Също и за удостоверяване актуалността и точността на личните данни, които ние поддържаме за Вас.

Ние си съдействаме с Комисията за защитата на личните данни както при определяне на рисковете и механизмите за контрол, така и при всяко искане от надзорния орган, при изпълняване на неговите задължения. В случай на нарушение на сигурността на личните данни, Комисията ще бъде уведомена. По-този начин ще бъдат предприетина своевременни мерки за предотвратяване на неблагоприятните последици, които биха могли да произтекат. Също така, ще бъдат взети вътрешнофирмени мерки, за ограничаване на изтичането на други лични данни и подпомагането на своевременното решаване на казуса.

  • Можете да изискате достъп до Вашите лични данни, които поддържаме за Вас. Или да изискате от нас да коригираме, променим, изтрием или блокираме данните, като се свържете с нас на посочените контакти. Заличаването на личните данни по Ваше искане е възможно, освен ако не съществуват законови задължения за тяхното съхранение.

  • Можете да оттеглите всяко съгласие, което сте ни предоставили. Също така можете и да обжалвате обработването на Вашите лични данни по всяко време на законово основание, след което ще приложим Вашето искане.

  • Ако „13 Май – Колеви“ ООД установи нарушение на сигурността на личните Ви данни, Вие имате право да бъдете уведомени за това нарушение. В следствие на това, ще бъдат предприети мерки за предотвратяване на възможните негативни последствия.

  • Имате право да възразите срещу начина, по който обработваме личните Ви данни като се обърнете и към главния надзорен орган на имейл адрес [email protected] Но „13 Май – Колеви“ ООД препоръчва преди да се стигне до тази инстанция, да отправите първо Вашите възражения към нас. Ние ще се опитаме да достигнем до по-бързо разрешаване на създалата се конфликтна ситуация. В случай на неодобрение на крайния резултат, можете да се насочите към комисията за защита на личните данни.

С цел избягване на злоупотреби, искания, свързани със споменатите по-горе права, ще бъдат уважени и изпълнени при следното условие. Ако са изпратени от имейл адреса, който е използван при регистрацията на потребителски профил или при направена поръчка. По този начин се надяваме да получим достатъчно информация, която да Ви идентифицира като притежател именно на тези лични данни.

„13 Май – Колеви“ ООД има право да откаже предоставянето на исканата лична информация, обосновавайки се за причините.

С настоящата Политика за защита на личните данни, целим да Ви информираме за неприкосновеността на Вашите данни. „13 Май – Колеви“ ООД си запазва правото да променя тази политика за защита на личните данни по всяко време. Като всяко изменение ще бъде публикувано и достъпно до всеки един потребител, който използва уеб сайта. В случай на несъгласие с направените промени, Вие имате право да не използвате нашите услуги, предоставени посредством нашия уеб сайт.

„13 Май – Колеви“ ООД ще съхранява и използва личните Ви данни в необходимия срок за изпълнение на целите, поради които са събрани. След изтичане на този период, данните Ви ще бъдат изтрити, псевдонимизирани или анонимизирани. Освен ако нормативен акт не наложи по-дълъг период на съхранение.

За да осигурим максимална защита и сигурност на Вашите лични данни и информация, мерките за сигурност, които прилагаме, са обект на непрекъснато подобряване и адаптация към новите технологии.

При нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате следните права. Имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:

  • Наименование: Комисия за защита на личните данни
  • Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  • Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  • Телефон: 02 915 3 518
  • Интернет страница: www.cpdp.bg

Можете да упражните всичките си права относно защита на Вашите лични данни чрез формите, приложени към настоящата информация. Разбира се, тези форми не са задължителни и можете да отправите исканията си във всякаква форма. Стига тя да съдържа изявление за това и Ви идентифицира като притежател на данните.

Настоящата Политика за защита на личните данни е изчерпателна. Но за повече информация относно сайта и акаунтите ни в социалните мрежи, посетете Общи условия и Често задавани въпроси.

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИТЕ
FacebookInstagramTwitter