Boutique Desired.com

Нашият склад:
Варна,
България
Телефон за връзка:
088 484 1579
Остави телефон за връзка

ОСТАВИ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

Количка

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

В раздела „Често задавани въпроси“ ще откриете информацията на въпросите, които най-често вълнуват нашите клиенти. Ако имате допълнители въпроси, свържете се с нас!

„13 Май – Колеви“ ООД чрез BoutiqueDesired.com не продава и не търгува с бижута от благородни метали, като – злато, сребро, платина, както и с минерали от скъпоценни камъни, като – диаманти, рубини, смарагди и др. Изключение правят по-разпространените достъпни минерали и тези с масивно сребърно покритие. BoutiqueDesired.com търгува единствено с бижута с цирконий и в някои случаи с камъни Сваровски. Тази клауза е въведена в сайта BoutiqueDesired.com от „13 Май – Колеви“ ООД, тъй като според общите условия на куриерските фирми като Спиди или Еконт, нямат законосъобразното право да доставят артикули от благородни метали на територията на Република България. Изключение правят физическите лица, които не търгуват с бижута и други аксесоари. Онлайн магазините нямат законосъобразното право да изпращат посредством куриери артикули и стоки от благородни метали. Ние от BoutiqueDesired.com предлагаме артикули от неръждаема стомана, цинк, мед и цинкови сплави с масивно сребърно покритие.

Всички продукти в сайта са описани детайлно, включително размерите, материала и цената на дадения артикул. Сайтът „BoutiqueDesired.com“ предлага бижута от най-различни материали и сплави.

BoutiqueDesired.com не препоръчва клиентите да се къпят с бижутата, да спят с тях, да бъдат почиствани с влажни кърпи и препарати. Съветваме единствено да бъдат забърсвани със суха кърпа или препарати, специално създадени за почистване на србеърни и бижута с масивно сребърно покритие, както и да не бъдат излагани в условия с изключително висока влажност. Съветваме да съхранявате бижутата в подаръчните кутийки, които сте получили.

„BoutiqueDesired.com“ чрез „13 Май – Колеви“ ООД не предлага гаранция за бижутата в сайта, независимо дали те са – бижута, часовници, дрехи и др. Ако обаче аксесоарът, който сте закупили не отговаря на очакванията Ви, можете да го върнете в срок от 14 дни от датата на получаване.

Освен в раздела „Често задавани въпроси“, по-ясна информация можете да получите и в раздел Рекламация.

Ако желаете да върнете или замените дадено бижу, това може да се случи в срок от 14 дни считано от датата на получаване. В този случай, сте длъжни да върнете бижутата във вида, в който сте ги получили, запазвайки цялостта, както на аксесоарите, така и на опаковката. Заедно с бижутата, трябва да приложете и формуляр за връщане на аксесоарите (който можете да откриете в секция Рекламация) или да приложите декларация в свободен стил. Можете същата тази декларация или формуляр да изпратите и на имейл [email protected]Опцията за замяна не включва бижутата от раздел Krema гривни. Те са уникални и са само по 1 бройка.

Също така е важно, когато връщате бижутата да приложите документа от товарителницата (този, който сте получили при получаването на бижутата), който представлява Вашия касов бон. Когато връщате пратката на „BoutiqueDesired.com“, задължително трябва да бъде насочена към офиса, от който е изпратена и до фирмата „13 Май Колеви“ ООД. В противен случай, ако доставката е до адреса на фирмата и на физическото лице, което е на документа/товарителницата. ще трябва да заплатите около 8 лева. Ако всички условия по връщането на аксесоара са спазени, в зависимост от желанието на клиента, ние ще заменим Вашите бижута или ще възстановим сумата Ви.

„13 Май – Колеви“ ООД чрез сайта BoutiqueDesired.com работи с две куриерски фирми – СПИДИ и ЕКОНТ. С всички други куриерски фирми не работим и не изпращаме аксесоари. Така, че когато поръчвате, убедете се, че в населеното Ви място има офис, автомат, еконтомат или превозвач на Спиди или Еконт. Ако не можете да се справите, нашият екип ще Ви съдейства. Можете да попитате повече долу в чата или на телефон 088 484 1579. Освен в „Често задавани въпроси“, по – ясна и подробна информация можете да намерите в раздел „Доставка„.

Всички бижута се изпращат до клиента с опция „ПРЕГЛЕД“, така, че преди да ги заплатите, ще можете да се убедите в качеството на аксесоара. Ако бижуто оправдае очакванията Ви, трябва да заплатите нужната сума на служителя. В противен случай, ако откажете дадения аксесоар, наложения платеж отпада и Вие ще трябва да заплатите единствено транспортните разходите по доставките в едната или двете посоки.

*Забележка – в някои случаи, куриерските фирми може да поискат от Вас да заплатите и двете доставки (по изпращането и връщането на пратката) и тогава да Ви позволят да прегледате бижутата. Това се прави с цел, да не се ощетяват служителите на куриерските фирми, ако сумата по доставките не бъде платена от Клиента след „Прегледа“ на пратката. Ако Клиента не плати доставките след опцията „Преглед“, служителят на куриерската фирма плаща тези разходи.

Транспортните разходи до куриерски фирми Спиди и Еконт са както следва:

С куриерска фирма Спиди

 • До офис на Спиди – 3.10 лв.
 • До автомат на Спиди – 3.00 лв.
 • До личен избран адрес – 7.00 лева

С куриерска фирма Еконт

 • До офис на Еконт – 5.10 лв.
 • До Еконтомат – 4.60 лв.
 • До личен избран адрес – 9.00 лв.

*Забележка – цените са ориентировъчни, в зависимост от наложения платеж и времето за доставка, цените варират около посочения диапазон!

**Забележка – независимо от начина на доставка и от избора на куриер, опцията „Преглед“ е включена!

***Забележка – в някои случаи, куриерските фирми може да поискат от Вас да заплатите и двете доставки (по изпращането и връщането на пратката) и тогава да Ви позволят да прегледате бижутата. Това се прави с цел, да не се ощетяват служителите на куриерските фирми, ако сумата по доставките не бъде платена от Клиента след „Прегледа“ на пратката. Ако Клиента не плати доставките след опцията „Преглед“, служителят на куриерската фирма плаща тези разходи.

Изключение правят промоционални условия, като „Безплатна доставка“ или „Томбола“ въведени от BoutiqueDesired.com, където е възможно транспортните разходи в едната посока да са за сметка на „13 Май Колеви“ ООД.

Винаги се стараем нашите клиенти да са информирани за своите пратки. Затова всяка наша пратка е придружена освен с опцията „Преглед“, но и с SMS известявене. Разбира се, има шанс куриерските фирми да пропуснат да изпратят SMS или да се обадят. Затова, освен този начин за известяване, ние от BoutiqueDesired.com въведохме и Viber известия. Viber известията, които ще получавате от нас, съдържат номера на поръчката Ви, номера на товарителницата, датата, на която пратката ще бъде в офиса или ще получите на личен адрес и съотвения адрес/офис, на който ще получите бижутата си. По – този начин, във всеки един момент ще знаете къде се намира Вашата пратка.

Освен в раздела „Често задавани въпроси“, по-ясна информация можете да получите и в раздел Доставка.

1. Разликата дали доставката ще е до адрес, до офис или до автомат на куриерска фирма (Спиди или Еконт) е следната:

 • При доставка до ОФИС на куриерска фирма, клиента получава обаждане или SMS от куриер. След това, при получаване на бижутата, клиента може да прегледа дадения аксесоар, като може в единия случай да приеме, а в другия случай да върне пратката. При първия случай, клиента заплаща доставката само в едната посока, а при втория случай, получателят заплаща и двете доставки. Изключение правят промоциите и томболите, където „13 Май Колеви“ ООД заплаща доставката в едната посока, като единствено връщането (ако клиента пожелае да върне закупените бижута) е за сметка на Клиента.

 • При доставка до личен АДРЕС от куриерска фирма, клиента получава обаждане или SMS от куриер. След това, при получаване на бижутата, клиента може да прегледа дадения аксесоар, като може да приеме или да върне пратката. При първия случай, клиента заплаща доставката само в едната посока, а при втория случай, получателят заплаща и двете доставки. Изключение правят промоциите и томболите, където „13 Май Колеви“ ООД заплаща доставката в едната посока, като единствено връщането (ако клиента пожелае да върне закупените бижута) е за сметка на Клиента.

 • При доставка до АВТОМАТ/ЕКОНТОМАТ на куриерска фирма трябва да имате 9-цифрен ПИН код, получен чрез SMS. Времето, в което можете да получите вашата пратка е до 48 часа след получаване на уведомителния SMS. За получаването на тази пратка Ви е нужна дебитна/кредитна карта, с която да заплатите нужната сума. При този метод обаче липсва опцията „Преглед“. При доставка до „автомат“, доставката е най-евтина.

Срокът за доставка на аксесоара/ите през сайта „BoutiqueDesired.com“ е от 1 до 3 работни дни (до 72 часа), с изключение на събота и неделя, при болнични дни и лична отпуска, официални празници и траурни дни. Доставката в съответните изключения, се извършва в първия работен ден след тези дни.

Когато избирате от бижутата в сайта „BoutiqueDesired.com“, убедете се, че е Вашият аксесоар и че цвета, който сте избрали е правилният. Обърнете внимание на цвета на очите си, на кожата си, за да изберете по-лесно. Снимките на нашите аксесоари съвпадът с бижутата, които ще получите. Има вероятност да има отклонение от цветовете на камъните с 1-2 нюанса.

Ако изпитвате притеснение относно дължината на верижката на дадено колие, можете да поискате допълнителна по-дълга верижка. Тази услуга е напълно БЕЗПЛАТНА.

Много сайтове за аксесоари предлагат бижута със сходен дизайн. Така, че ако не намирате конкретния продукт в нашия сайт, винаги можете да изберете друг със сходен дизайн.

Всички аксесоари са изложени на сайта, така че можете лесно да изберете дадения цвят и да направите поръчката. Ако искате да разберете дали даден артикул има разноцветки и изпивате трудности, можете да се свържете с нашия екип във формата за чат – долу, в дясно или на телефон 088 484 1579.

Освен в раздела „Често задавани въпроси“, по-ясна информация можете да получите и в раздел Карти за отстъпки.

Можете да получите отстъпка след първата си поръчка. Когато получите първия си артикул, на визитката ни ще видите освен информация за нашия онлайн магазин, но и своя код за отстъпка за -10%. Този код е универсален и постоянен, така, че можете винаги да го използвате. Можете да получите и премиум код, който е за -15%, но само ако направите поръчка над 70 лева. При поръчка над 70 лв. получавате и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Начините да се свържете с нас са следните:

 1. По телефона  – 088 484 1579.
 2. По Viber – BoutiqueDesired.com.
 3. Чрез контактната ни форма.
 4. Чрез Facebook страницата ни.
 5. Чрез Instagram профила ни.
 6. Чрез Bazar профила ни.
 7. Чрез чат формата на сайта долу (в дясно).
 8. Като оставите имена и телефонен номер за връзка горе (в ляво).
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ