Boutique Desired.com

Нашият склад:
Варна,
България
Телефон за връзка:
088 484 1579
Остави телефон за връзка

ОСТАВИ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

Количка

КАК ДА ПОРЪЧАМ

Как да поръчам? В този раздел ще получите информация за това, какви са начините за поръчка, до колко дни артикула ще бъде доставен, как да платите и други. Разгледайте по-долните секции, за да научите повече. Ако в този раздел не откривате нужната информация, можете да разгледате Често задавани въпроси и Общи условия. Ако изпитвате трудност в някои аспекти, можете да получите помощ в чата – долу или на телефон 088 484 1579!

Поръчката на бижута през интернет сайта – „BoutiqueDesired.com“ се осъществява по следния начин:

Избира се желаното бижу и се натиска бутонът “Купи”. По този начин бижуто се добавя автоматично във Вашата количка. Ако имате код за отстъпка, можете да го приложите към поръчката си. Приложете кода без кавички, запетайки, тирета и др. излишни символи. Възможно е да продължите с пазаруването и да добавяте още бижута или да преминете към оформяне на поръчката. Въвеждат се следните задължителни данни за финализиране на поръчката: имена, град, офис на куриерска фирма/личен адрес и телефон. Нужно е също така да се съгласите с „Общите условия“ и „Политиката за данни“ на сайта. След което се налага да потвърдите поръчката си.
Ако клиентът е оставил имейл, то той ще получи потвърждение на посочената поща. Този имейл включва информация за поръчания артикул, цената на съответния артикул и адреса за доставка. С първата си поръчка клиента получава и Промо код за бъдещи покупки. Служител на „BoutiqueDesired.com“ ще се свърже с Вас за потвърждение на покупката. Можете да заявите своята поръчка, както през системата на сайта, така и през чат формата – долу. Също така и да оставите телефон за връзка най – горе в дясно, оставяйки имена и телефон или да се свържете с нас на телефон 088 484 1579.

Начините да се свържете с нас са следните:

  1. По телефона  – 088 484 1579.
  2. По Viber – BoutiqueDesired.com.
  3. Чрез контактната ни форма.
  4. Чрез Facebook страницата ни.
  5. Чрез Instagram профила ни.
  6. Чрез Bazar профила ни.
  7. Чрез чат формата на сайта долу (в дясно).
  8. Като оставите имена и телефонен номер за връзка горе (в ляво).

Срокът за доставка на избраните бижута през сайта е от 1 до 3 работни дни (до 72 часа), с изключение на поръчки направени през събота и неделя.

Всяка поръчка се изпраща с опция “Преглед”, при която Вие можете да отворите и да огледате Вашата пратка. След което, като установите, че всичко е наред с Вашите поръчани бижута, заплащате поръчката си на куриера. При отказ на поръчката е необходимо да заплатите транспортните разходи по връщането. Моля да се запознаете с условията за връщане в раздел Рекламация.

При установяване на несъответствия на поръчания от Вас продукт, имате право на „отказ“. Може да върнете продукта обратно на куриера. Можете да се запознаете и с раздел Доставка.

Всяка поръчка се заплаща при доставянето ѝ от куриер посредством наложен платеж. В случая, когато Вие не сте удовлетворени от получените артикули, имате право да ги върнете обратно към „13 Май – Колеви“ ООД, заплащайки транспортните разходи по връщането. Запознайте се подробно с раздел Рекламация, в случай, че възникне подобен казус.

В случай, че приемете пратката, следва да заплатите наложения платеж и разходите по доставката (освен в случаите на Безплатна доставка) на съответния куриер.

КАК ДА ПОРЪЧАМ?