Boutique Desired.com

Нашият склад:
Варна,
България
Телефон за връзка:
088 484 1579
Остави телефон за връзка

ОСТАВИ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

Количка

КАРТИ ЗА ОТСТЪПКИ

BoutiqueDesired.com периодично е възможно да организира томболи, анкети, социални проучвания и др. Колкото по-активен е даден Kлиент, толкова по-голям шанс има да спечели по-големи отстъпки и по – голям шанс при томболи. Възползвайте се от тези карти за отстъпки и напомняйте на нашия екип, за да получите намаление на цената на дадено бижу.

Отстъпката от – 10% се получава след първата направена поръчка до 70 лв. При поръчката получавате купон за отстъпка, който е видим на визитната картичка, която се намира в подаръчната кутийка с поръчания артикул. Този купон е универсален и няма определен времеви интервал, в който можете го да ползвате. Кодът за – 10% може да бъде приложен при повторна поръчка през сайта, при поръчка през чат формата в сайта, през Facebook страницата ни или при поръчка по телефона. Всички купони се използват БЕЗ кавички, запетайки, тирета и др. непозволени символи. Когато въвеждате купона за отстъпка, уверете се, че сте го записали правилно. Купонът не може да се прилага при първа поръчка. Прилага се при повторна такава.

Отстъпката от – 15% се получава след първата направена поръчка над 70 лв. Заедно с купона за отстъпка, при поръчка над 70 лв., Клиента получава и „БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА“. Този купон за отстъпка също ще бъде видим на визитната картичка, която се намира в подаръчната кутийка с поръчания артикул. Този код е универсален и няма определен времеви интервал, в който можете да ползвате този код. Кодът за – 15% може да бъде приложен при поръчка през сайта, при поръчка през чат формата в сайта, през Facebook страницата ни или при поръчка по телефона. Всички купони се използват БЕЗ кавички, запетайки, тирета и др. непозволени символи. Когато въвеждате купона за отстъпка, уверете се, че сте го записали правилно. Купонът не може да се прилага при първа поръчка. Прилага се при повторна такава.

Отстъпката от – 20% се получава от лоялни клиенти. Такива, които поръчват често, участват в томболите на сайта, харесват често публикациите ни в социалните мрежи и популяризират бранда BoutiqueDesired.com, като споделят артикулите ни и публикациите ни в социалните мрежи. Този купон за отстъпка също ще бъде видим на визитната картичка, която се намира в подаръчната кутийка с поръчания артикул. Този код е универсален и няма определен времеви интервал, в който можете да ползвате този купон. Кодът за – 20% може да бъде приложен при поръчка през сайта, при поръчка през чат формата в сайта, през Facebook страницата ни или при поръчка по телефона. Всички купони се използват БЕЗ кавички, запетайки, тирета и др. непозволени символи. Когато въвеждате купона за отстъпка, уверете се, че сте го записали правилно. Купонът не може да се прилага при първа поръчка. Прилага се при повторна такава. Можете да посетите социалните ни акаунти, за да получавате най – новите новини за нас – Facebook и Instagram.

КАРТИ ЗА ОТСТЪПКИ