Boutique Desired.com

Нашият склад:
Варна,
България
Телефон за връзка:
088 484 1579
Остави телефон за връзка

ОСТАВИ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

Количка

СОЦИАЛНИ ПРОФИЛИ

Социалните профили, където можете да ни откриете:

Можете да ни пишете в Facebook, Instagram, Bazar.bg, в Блога ни, по телефона, в Viber, чрез контактната форма на сайта, в чата долу – в дясно, както и да оставите имена и телефон горе в ляво. Това са социални профили, чрез които можете да се свържете с нас. Можете да зададете всичките си въпроси, където пожелаете. Нашият екип ще Ви отговори възможно най-бързо, но имайте търпение докато получите своя отговор!

За Ваше улеснение, нашият екип постоянно качва и обновява информацията и бижутата си в сайта. Затова, в голяма част от случаите, ако не успеете да се свържете с нас, можете да намерите информация за всичко, което Ви интересува в сайта. Интерфейсът е изключително интуитивен, а информацията внимателно подредена и компресирана, за да бъде по-лесно за Вас. Ние разбира се, винаги ще сме насреща и ще Ви обслужим с голяма усмивка и коректно обслужване. Нашият екип се състои както от много млади жени, така и от мъже. Така, че ако с Вас се свърже някой колега, не се изненадвайте.

Последвайте ни навсякъде, за да можете да сте винаги информирани за всички дамски бижута и аксесоари. Доста често в Facebook качваме новите си статии и бижута, които просто Ви казваме, че са страхотни. Затова, ако не искате да пропускате всичко това, последвайте ни. Ако имате специфични въпроси, като дали бижутата са от сребро, как да почистя дамските си бижута и т.н, сме създали цял раздел с Вашите най-често задавани въпроси – Често задавани въпроси. Ако пък искате да научите повече за нашите герои в работата ни – За нас. Тук сме описали всичко, което ни е вдъхновило и провокирало в работата ни, включително и премеждията, с които сме се сблъсквали.

СОЦИАЛНИ ПРОФИЛИ