Boutique Desired.com

Нашият склад:
Варна,
България
Телефон за връзка:
088 484 1579
Остави телефон за връзка

ОСТАВИ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

Количка

ЗА НАС

НАШАТА ИСТОРИЯ

За нас – разделът, където ще научите всичко за BoutiqueDesired. В нашия сайт няма да видите шаблонни абзаци, описващи монотонните и всекидневни дейности, които всяка една персона трябва да извършва. Ние ще Ви разкажем нашата история, за да видите всеки един детайл, за да почувствате всяка една емоция и за да усетите любовта, такава каквато ние я виждаме.

Разказваме Ви историята си, за да може да почувствате нашата емоция и да усетите любовта, която изпитваме към BoutiqueDesired. Създателите на Вашия онлайн магазин за бижута сме двойка млади и грациозни танцьори. Кариерата ни като такива завърши бързо, но нашата енергичност и страст към красивото и ефирното, ни вдъхнови да създадем BoutiqueDesired. Защото, както танца разказва история и изразява чувственост, така и бижуто описва нашата същност, идентичност и емоционалност.

Потрепването на обеците и галещите движения на колието, предизвикват радост във всяка жена. Именно тази радост искаме да Ви дадем чрез нашите бижута. И искрено се надяваме да го постигаме! И както на танцовите състезания има жури, то сега Вие сте нашето жури, което ще ни оценява и вдъхновява, помагайки ни да бъдем по-добри именно за Вас!

Това е нашият сайт BoutiqueDesired, който отразява красотата на бижутата, елегантността на скъпоценните камъни, диамантите в короната и изяществото зад всяко едно бижу – жената. Най-нежният подарък за една жена, след високите токчета – са бижутата.

В нашия магазин няма да видите само бижута и скъпоценности. В нашия сайт ще видите всяка една мисъл на нашия екип, ще прочетете всичко, което трябва да знаете за жената и ще усетите онези младежки любови, примесени с мирис на гореща страст. А сега май е време да Ви представим нашата мисия, нашата визия, нашето мото и най – вече НАШИЯ ЕКИП!

Можеш да ни последваш в социалните мрежи – Facebook и Instragram за още много вдъхновения!

НАШАТА МИСИЯ

Нашата мисия не е просто да продаваме бижута. Нашата мисия е да Ви радваме всеки ден с това, което правим. И когато се погледнете в огледалото с нашите бижута, да видите - жена, изпълнена със сила, непоколебимост, страст и любов. Това е нашата мисия и никога няма да спрем да вярваме в нея!

НАШАТА ВИЗИЯ

Нашата визия отразява нас. Такива, каквито се възприемаме, такива, каквито се виждаме в огледалото и такива, каквито искаме да бъдем. Така и Вие смело изразявайте и бъдете себе си, а ние ще сме до Вас за Ви изненадваме с още по-богато разнообразие от бижута за всяко Ваше настроение и повод. За да намирате винаги точното за Вас бижуто!

НАШЕТО КРЕДО

Нашето кредо е семпло, но винаги ни е помагало в тежките житейски моменти. "Каквото и да правиш, колкото и да се стараеш, ти знаеш, че можеш повече. Направи го!" Винаги следваме този принцип, независимо колко е трудно. Защото вярваме в себе си. Вярвайте и Вие във Вас!

НАШИЯТ ЕКИП

ОТ ТРИМА НЕВЕРОЯТНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

НИКОЛ КОЛЕВА

копирайтър и фотограф

ТИХОМИР ЙОРДАНОВ

мениджър и маркетинг специалист

Даймънд

помощник и комик

ИСТОРИЯТА НА НАШИЯ ЕКИП

Никол Колева, Тихомир Йорданов и Даймънд бяха първите, които стартираха проекта BoutiqueDesired.com. Зад целия този екип, стоят още готини хора, които се грижат бижутата които поръчвате да са внимателно опаковани и проверени дали отговарят на стандартите за качество на нашата фирма. Разбира се, имаме и много важен човек в екипа, който се грижи Вашата поръчка да бъде приета и изпратена на време, за да я получите точно когато я очаквате. Всички ние работим с цялата си душа и сърце и за нас е удоволствие! И благодарение на Вас, Вашите отзиви, мнения и препоръки, нашият екип успява да продължи напред и да развива Вашата бижутерия. Затова ще продължаваме да се стараем именно за Вас. Това сме ние, това е BoutiqueDesired.com!